Noticies

Home
Rehabilitació

Molt avançades les obres del Mercat de Les Fontetes, les actuacions que s’estan fent de creació dels nous espais del vestíbul i la pèrgola d’accés, augmenten notablement la relació entre l’equipament i l’espai exterior, alhora que ja estan canviant la imatge del mercat i millorant el comportament energètic de l’edifici.

Podeu veure més informació sobre aquest projecte aquí.

2_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

3_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

2a_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

5_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

4_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

6ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

7_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

7a_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

7b_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

8_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

9a_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

9b_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

9c_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

12a

11_ar47_mercatdelesfontetes_cerdanyoladelvallès

 

Estem d’enhorabona, el projecte de reurbanització del carrer Matas ha estat seleccionat pels Premis FAD 2019, a l’apartat de Ciutat i Paisatge. També el projecte de rehabilitació del Cementiri Marí de l’Escala l’han seleccionat pels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019.

Són dos projectes molt delicats i respectuosos, basats en un curós estudi inicial, que ens ha permès desenvolupar unes propostes que recuperen l’esplendor de dos emplaçaments molt especials.

 

Si ho voleu veure cliqueu aquí:

 letra_seleccionados_s                                ar47_premis_girona

PG19-A3_CEMENTIRI-VELL

Hem  publicat un nou projecte d’ampliació d’un habitatge en planta pis a Mataró. L’encàrrec consistia en enderrocar la zona del local de la planta baixa que ocupava el pati iterior i incorporar la resta  a l’habitatge existent de la planta pis, generant així un gran dúplex amb accés directe des de carrer i sortida directa al pati. L’objectiu era generar un habitatge d’estances generoses que s’obrissin al nou pati recuperat, cercant la màxima lluminositat i confort possible.

Si voleu veure més informació feu clic a +INFO.

 

Ja hem acabat la rehabilitació d’una casa de cos a Mataró, un projecte molt personal, per un gran amic de tota la vida. Molt contents d’haver aconseguit conjugar el fet de voler mantenir l’essència de la casa de cos original, en façanes, forjats i escala interior i, aconseguir donar resposta a les necessitats familiars, generant unes grans estances lluminoses i funcionals. Si voleu veure el projecte, + info.

 

 

 

4_amb-grua

ar47_mataró_obra_fusta_2

ar47_mataró_obra_fusta_3

ar47_mataró_obra_fusta_4

ar47_mataró_obra_fusta_5

ar47_mataró_obra_fusta_6

ar47_mataró_obra_fusta_7

ar47_mataró_obra_fusta_8

ar47_mataró_obra_fusta_9

ar47_mataró_obra_fusta_10

ar47_mataró_obra_fusta_11

ar47_mataró_obra_fusta_12

ar47_mataró_obra_fusta_13

ar47_mataró_obra_fusta_14

ar47_mataró_obra_fusta_15

ar47_mataró_obra_fusta_16

ar47_mataró_obra_fusta_17

ar47_mataró_obra_fusta_18

ar47_mataró_obra_fusta_19

ar47_mataró_obra_fusta_20

ar47_mataró_obra_fusta_21

ar47_mataró_obra_fusta_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us presentem el prokecte de la rehabilitació i adequacióde Can Puigjaner per a deixar l’edifici preparat per a dotar-lo d’ús públic en un futur. A les actuacions que hi hem fet, hem donat prioritat a la conservació de tot el que estava en bon estat io era perdurable en el temps, eliminant tots els elements en estat de ruïna, i reforçant els elements estructurals a preservar.

Feu click per veure tota la publicació +INFO

De vegades, petits encàrrecs sense un interès aparent, es converteixen en obres plenes de sorpreses i resultats excel·lents. Aquesta, és una rehabilitació d’una escala de veïns d’una finca al carrer Méndez Nuñez, que es volia pintar de nou, però com que estava catalogada i volien decapar la porta d’entrada, van haver de trucar a un arquitecte.

Al visitar l’escala no vam ser conscients del tresor que s’amagava darrera d’unes parets pintades feia 30 anys, només algun escrostonament en la part del sòcol, ens feia creure que hi havia un antic estuc al foc.

Vam contactar amb en Santi Borrell, estucador de tota la vida, per tal que recuperés l’arrambador, i fes una veladura amb silicat a la resta de les parets. Quan vam començar, gràcies al seguiment del tècnic de Patrimoni del Districte, l’arquitecte Raúl Fumero, que ens va fer decapar tot un pany de paret, vam descobrir que tota l’escala estava estucada al foc, i en un estat òptim. Vam decidir recuperar tot l’estucat al foc, obligats per  Patrimoni, (que important que és vetllar pel Patrimoni, i quin gran assessorament!). El saber fer, d’autèntic artesà d’en Santi Borrell i el seu equip, va permetre recuperar l’esplendor de l’escala original. Tots els estucs de l’escala són els originals, recuperats i reparats, i solament al vestíbul, s’ha refet l’estucat al foc, imitant el de l’escala. També s’han canviat totes les fusteries i s’han folrat les canals de plàstic amb coure.

La propietat ha hagut de fer un esforç econòmic molt més gran del previst, però el resultat final, ha estat totalment sorprenent!

ar47_rehabilitation_patrimonio_estucado_proteccion

ar47_patrimoni_rehabilitació_escala

ar47_rehabilitación_escalera_estucado

Acabem d’entregar el projecte de la proposta de remodelació del Mercat de Les Fontetes de Cerdanyola per tal d’augmentar la relació amb el seu entorn per mitjà d’un nou vestíbul i actuant en les façanes modernitzant la seva imatge i aconseguint millores d’eficiència energètica.

Féu click per veure’n tots els detalls +INFO

Ens han encarregat el projecte d’adequació per a usos provisionals de les plantes baixes de l’edifici Tallers i l’edifici d’administració de la Model. Es tracta de l’adequació dels dos edificis situats en els testers de l’antiga presó. L’objectiu és poder obrir aquests dos espais a la ciutat, dotant-los d’usos provisionals mentre es decideix què es fa amb tot el conjunt de la presó, a l’espera de que es duguin a terme posteriorment, els diferents projectes dels diferents equipaments que s’han de desenvolupar en aquest cèntric emplaçament. Esperem pròximament explicar-vos el projecte presentat.

Claustre 01

Exterior 01

Exterior 02

Sala espera 01

Taller 01

Taller 02

Us presentem l’obra que estem a punt de començar, la rehabilitació d’una casa de cos a Mataró. Amb la intenció de mantenir els principals trets característics de la construcció actual, la rehabilitació busca donar resposta a les noves necessitats funcionals i alhora, introduir més llum a l’interior de l’habitatge + INFO

Hem acabat el Projecte de Rehabilitació del Cementiri Vell de l’Escala, també conegut com a Cementiri Marí. Realitzat amb col·laboració amb el despatx d’urbanistes de TerritorisXLM, autors d’un extens document d’informació i diagnosi previ. Hem fet un curós i respectuós projecte de rehabilitació d’aquesta petita joia d’arquitectura popular, catalogat com a BCIN.

Veieu tot el projecte publicat +INFO