Personal treatment

Home
Personal treatment
tracte

El nostre treball parteix de la voluntat de donar un tracte individual i personal a cada projecte i client. La comunicació amb el client és bàsica a la nostra feina, doncs és, a partir del diàleg continu que anem formalitzant cada projecte. Conèixer quines són les necessitats, inquietuds i objectius, i poder-los anar desenvolupant en el projecte, requereix molta comunicació, diàleg i imaginació. Cerquem que el projecte respongui de manera “honesta” a les necessitats plantejades, realitzant un treball “a mida” per a cada ocasió, tant, a nivell de projecte com de gestió de l’obra.

El tracte que establim amb els nostres clients és, per a nosaltres cabdal, forjant al llarg del projecte una àmplia i sòlida relació que permet convertir el “nostre” projecte, en la “seva” casa, fruit de les seves necessitats i il·lusions i els nostres coneixements i treball.

Treballem tant per l’administració pública com per a promotors privats, des de projectes de reforma d’habitatges fins a projectes d’urbanització i paisatgisme. Oferim sempre el compromís personal de redacció i seguiment de totes les fases i parts dels nostres projectes i de la posterior obra.

Hem treballat per:

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

-Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

– Ajuntament d’Argentona

-Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

-Ajuntament de Sabadell

-Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

– Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

– Ajuntament de Tiana

- Ajuntament d’Olesa de Montserrat

- Barcelona d’Infraestructures Municipals, SA (BIMSA)

-Cat Salut

-Departament de Medi Ambient i Habitatge

-Parc Natural del Cadí Moixeró

CLIENTS PRIVATS:

-Col·lectiu Ronda SCCL

-Lasal del Varador

- Musicop

-Restaurant 7 Portes

-Creu Roja de Barcelona