Estudi

Home
Estudi

AR47-FOTO2013-ROGER-BN-300dpi

Roger Jornet

Arquitecte
cv

AR47-FOTO2013-SILVIA-BN-300dpi

Sílvia Ollé

Arquitecta
cv

AR47-FOTO2013-ROBERT-BN-300dpi

Roberto Aparicio

Arquitecte
cv

Qui som / Què fem

AR47 som un estudi d’arquitectura fundat per l’any 1998 a Barcelona pels arquitectes Roberto Aparicio, Roger Jornet i Sílvia Ollé. Tenim quasi 20 anys d’experiència en obra pública i privada, tant en edificació com urbanització.

Creiem en una arquitectura honesta i de qualitat, equilibrada i acollidora, suggerent i confortable. Una arquitectura, que vol ser el resultat de construir  les millors condicions d’habitabilitat i confort, amb el màxim rigor constructiu i mediambiental. Incorporem des del principi els criteris de sostenibilitat, per tal de millorar les prestacions de l’edifici, alhora que minorar el seu impacte ambiental i reduir la seva demanda energètica.

El nostre sistema de treball parteix de la voluntat de donar una resposta totalment personalitzada a les necessitats dels nostres clients. Partim d’un acurat estudi de les demandes i les necessitats, tant del programa, com de les característiques físiques de l’emplaçament. Treballem per tal que el projecte cerqui dotar-les de funcionalitat, flexibilitat i rigor constructiu. El nostre treball engloba totes les fases de la promoció, des de la concepció de la idea fins la direcció d’obra i elecció de materials i acabats. Aconseguim així, un resultat coherent i unitari de tot el conjunt, gràcies a un profund coneixement de tots el projecte. Tot això ,amb el compromís de compliment dels terminis i costos acordats amb el client, a partir d’un acorat i continu control econòmic i de calendari de tot el procés.

Recentment ens hem transformat en Cooperativa d’arquitectes, per tal de poder créixer i poder donar resposta els nous reptes, dins un gran equip humà d’arquitectes, que volem que s’organitzi de la manera mes social i solidària possible.

L’estudi compta amb una estreta xarxa de col·laboradors externs per tal de desenvolupar i coordinar tots els aspectes que avui dia conformen el projecte (càlcul d’instal·lacions, assessorament ambiental, acústic, aparellador, arquitectura del paisatge…). Comptem amb joves arquitectes, que col·laboren i han col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquests anys, són: Alba Montero Lemes, Francesc Gené, Pep Buades, Ángel Ferrer, Malina Lambrache, Nèlida López, Marina Vila, Daniel Meseguer, Aleix Subirà, Maria Alsina, Oriol Lloret, Alfonso Bertran, Mònica Barrio, Regina Altabás, Gerard Izquierdo, Xabier López, Albert Esteva, Marc Ramia, Meritxell Perxachs, Maria Bonet, Queralt Uix, Sergi Romero, Eugenia Morales, Jordi Murcia, Raquel Cervera, Josep Juanola i Gerard Díaz

Testimonis

“Com a client, que en aquest cas m’ha tocat de fer, m’he sentit còmode, tant en el procés de projecte com de direcció d’obra. És un despatx amb facilitat de comunicació i amb força ofici de la construcció. Respon correctament a imprevistos d’obra i també resol correctament les necessitats que planteja el projecte mitjançant solucions adequades, funcionals i de fàcil manteniment”
Salvador Matas/ Illa Escorial

 

 

“L’arquitecte ha sabut trobar la perfecta combinació d’originalitat i personalització de la vivenda d’acord a les nostres necessitats. Ens ha agradat molt com vau saber reflexar en la nostra vivenda el nostre estil de vida i les nostres necessitats. Moltes gràcies per ajudarnos a fer d’una vivenda la nostra llar!!”
Rosana Curto/ Habitatge a Gràcia

 

 

“Demostren una gran capacitat de portar a bon port el que han projectat, adaptant-se als canvis i dificultats de manera que el resultat segueixi essent una bona arquitectura”
Iris Moyes/arquitecte Departament de Medi Ambient

 

 

“Moltes gràcies al despatx Ar47 per tota la seva bona feina amb el nostre projecte de Lasal del Varador!!”
Ricard Jornet/Lasal del varador