Estudi

Home
Estudi

AR47-FOTO2013-ROGER-BN-300dpi

Roger Jornet

Arquitecte
cv

AR47-FOTO2013-SILVIA-BN-300dpi

Sílvia Ollé

Arquitecta
cv

AR47-FOTO2013-ROBERT-BN-300dpi

Roberto Aparicio

Arquitecte
cv

Qui som / Què fem

AR47 som un estudi d’arquitectura fundat per l’any 1998 a Barcelona pels arquitectes Roberto Aparicio, Roger Jornet i Sílvia Ollé. Tenim quasi 25 anys d’experiència en obra pública i privada, tant en edificació com urbanització.

Creiem en una arquitectura honesta i de qualitat, equilibrada i acollidora, suggerent i confortable. Una arquitectura, que vol ser el resultat de construir  les millors condicions d’habitabilitat i confort, amb el màxim rigor constructiu i mediambiental. Incorporem des del principi els criteris de sostenibilitat, per tal de millorar les prestacions de l’edifici, alhora que minorar el seu impacte ambiental i reduir la seva demanda energètica.

El nostre sistema de treball parteix de la voluntat de donar una resposta totalment personalitzada a les necessitats dels nostres clients. Partim d’un acurat estudi de les demandes i les necessitats, tant del programa, com de les característiques físiques de l’emplaçament. Treballem per tal que el projecte cerqui dotar-les de funcionalitat, flexibilitat i rigor constructiu. El nostre treball engloba totes les fases de la promoció, des de la concepció de la idea fins la direcció d’obra i elecció de materials i acabats. Aconseguim així, un resultat coherent i unitari de tot el conjunt, gràcies a un profund coneixement de tots el projecte. Tot això ,amb el compromís de compliment dels terminis i costos acordats amb el client, a partir d’un acorat i continu control econòmic i de calendari de tot el procés.

Fa uns anys ens hem transformat en Cooperativa d’arquitectes, per tal de poder créixer i poder donar resposta els nous reptes, dins un gran equip humà d’arquitectes, que volem que s’organitzi de la manera mes social i solidària possible.

Testimonis