Noticies

Home
Sin categoría

El projecte de reforma de la coberta del Poliesportiu de Can Xarau ha estat seleccionat a les Mostres d’Arquitectura del Vallès 2019, organitzades pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya , i s’emmarca dintre de la categoria d’intervencions parcials de rehabilitació. Es tracta d’un projecte ambiciós, que parteix d’un canvi de coberta i on finalment es proposa una intervenció global en la pell de l’edifici. D’aquesta manera, a partir d’un material com la fusta, s’aconsegueix millorar el seu funcionament bioclimàtic, al mateix temps que ofereix una imatge renovada i atractiva, tant al interior com a l’exterior.

Si esteu més interessats en el projecte podeu fer click en aquest enllaç.

Avui publiquem a la pàgina web un projecte en el qual vam participar, juntament amb bcq arquitectura barcelona, en la redacció dels estudis previs de la nova ciutat esportiva de la Agrupación Deportiva Alcorcón. El projecte contemplava la construcció d’una nova escola de futbol, una residència esportiva i la remodelació del Estadio Municipal de Santo Domingo.

Si vols fer una ullada a la nostra proposta per coneixer-la més a fons, pots fer click en aquest enllaç.

La plaça Goya del Barri de Fontetes, a Cerdanyola del Vallès, es converteix en un espai que dona prioritat als vianants, sense barreres arquitectòniques, de secció única, i amb arbrat, vegetació i enllumenat de qualitat. La implantació de models de pacificació augmenta l’espai de circulació dels vianants i millora les condicions d’habitabilitat de l’espai lliure.

Podeu veure tot el projecte en el següent enllaç: +info

1. ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

1_ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

2_ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

4_ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

5_ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

7ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

8ar47arquitectura_plaçagoya_cerdanyoladelvallès

Us presenten un nou projecte que aviat començarem a construir, una petita casa molt especial. Seguim escollint la fusta tant per a l’estructura com per a l’envolvent exterior, per aconseguir la mínima demanda energètica completant-la amb sistemes eficients compatibles amb la generació a partir de l’energia solar. Si voleu veure la proposta feu click +INFO

Comença la construcció d’un habitatge unifamiliar d’estructura de fusta, un sistema pel que apostem convençuts de que és una manera de construir que aporta sostenibilitat a tot al procés constructiu i a la vida útil de l’edifici.

Si voleu veure tot el projecte clickeu +INFO

 

9.ar47_arquitectura_canbou_habitatge_unifamiliar_fusta

Situat en ple centre de Mataró, estem construint aquesta autopromoció de 4 habitatges amb estructura de fusta que està generant gran interès a la ciutat. Hem organitzat un equip de d’industrials de la nostra confiança, amb els que estem creant un gran equip humà per construir l’obra.

Un cop realitzats els fonaments i la planta soterrani (de formigó), amb tan sols un mes de temps, l’equip de Verdaguer Germans ha aixecat les dues cases, conformades per una combinació de parets i forjats d’entramat lleuger i contralaminat(CLT). Un cop acabada, ja estem tancant cobertes i seguint amb les distribucions interiors.

+INFO

2

3

4

5

6a

7b

8

9

10

11a

12

13

Us presentem el reportatge fotogràfic d’en Josep Casanovas, de la reurbanització de la plaça Montserrat a Argentona, una obra molt important dins el municipi. S’ha creat una gran zona de jocs, un espai acollidor i polivalent que manté l’abundant arbrat existent.  En aquests primers mesos de vida, la plaça ha estat sempre plena, convertint-se en un nou espai de referència de la vila. Esperem que la gaudeixi tothom, tant els nens com tots els veïns.

Podeu veure tot el projecte en el següent enllaç: +info

 

 

16 Oct 2019

La Model pren vida

Reportatge fotogràfic de l’Adrià Goula de les obres que hem realitzat dins de l’antiga Presó Model, per tal de donar uns nous usos provisionals i obrir-la a la als veïns i la ciutat, mentre es duen a terme els projectes i obres definitives. Podeu veure tota la informació a +INFO

 

_1_ar47arquitectura_modelo

_2_ar47arquitectura_modelo

_3_ar47arquitectura_modelo

_4_ar47arquitectura_modelo

_5_ar47arquitectura_modelo

_6_ar47arquitectura_modelo

_7_ar47arquitectura_modelo

_8_ar47arquitectura_modelo

_9_ar47arquitectura_modelo

_10_ar47arquitectura_modelo

_11_ar47arquitectura_modelo

_12_ar47arquitectura_modelo

Reportatge fotogràfic de l’obra de la plaça Montserrat a Argentona, una obra molt important dins el municipi. S’ha creat, dins la plaça, una gran zona de jocs, un espai acollidor i polivalent que manté l’abundant arbrat existent i els espais verds. Durant la inauguració, es va fer palesa, la gran expectativa que ha generat aquesta obra dins la vila. Esperem que la disfruti molt tothom, tant els nens com tots els veïns.

Podeu veure tot el projecte en el següent enllaç: +info

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(2)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(3)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(5)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(6)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(8)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(9)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(10)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(11)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(12)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(13)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(14)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(15)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(18)

-PLAÇA-MONTSERRAT_AR47ARQUITECTURA_ARGENTONA-(19)

Hem foradat l’emblemàtic mur de la presó de la Model amb unes obertures que permeten establir un diàleg visual entre l’exterior i l’interior de la presó. Aquesta actuació es una de les primeres intervencions en aquest equipament per tal d’obrir la presó a la ciutat, en aquest cas provocant una interacció entre el vianant i l’interior del pati de la Model, per fer-lo partícip i iniciar un diàleg visual entre l’exterior i l’interior

En l’interior de dit pati s’ha fet una instal·lació artística per tal que la ciutadania prengui consciencia del valor patrimonial i arquitectònic del complex.

Les obertures es conformen com a marcs metàl·lics d’acer corten retallats en el doble mur existent amb un vidre fix per la cara interior. L’operació és una actuació senzilla i àgil d’execució, alterant mínimament els elements existents i les instal·lacions que circulen pel camí de Ronda (l’espai entre murs)

Les finestres, tant les del mur exterior com les del mur interior, tenen forma atrompetada, simètrica o asimètrica, buscant angles i alineacions visuals concretes des de l’exterior fins a l’interior, per tal de per permetre la visió interior de l’espai i la instal·lació artística del  Col·lectiu BoaMistura, ubicada dins el pati, consistent en jocs de visuals i paraules escrites que ressalten en els tristos paraments de la presó.

lamodel_ar47_21

lamodel_ar47_31

lamodel_ar47_41

lamodel_ar47_51

lamodel_ar47_52

lamodel_ar47_61

lamodel_ar47_boamistura_71

lamodel_ar47_boamistura_81

lamodel_ar47_boamistura_91

lamodel_ar47_boamistura_101

lamodel_ar47_boamistura_121

lamodel_ar47_boamistura_131

lamodel_ar47_boamistura_141

lamodel_ar47_boamistura_151

lamodel_ar47_boamistura_171

lamodel_ar47_boamistura_181

lamodel_ar47_boamistura_191

lamodel_ar47_boamistura_201