Noticies

Home
Filter by: remodelació

La substitució de la coberta del Poliesportiu de Can Xarau a Cerdanyola s’ha realitzat amb èxit, donant resposta a les problemàtiques que presentava l’equipament i segons els esquemes prevists en el projecte.

INT02SEQ1_5fps

 

B1bis

B2

ar47_poliesportiu_can-xarau

E1

E2

ar47_poliesportiu-xarau_passera

F2

C1

C2

 

EXT03SEQ1_5fps_v3

 

Esquemes de reutilització dels materials de l’antiga coberta:
ENCAIX AXONOS-01-REDUCED

ENCAIX AXONOS-02-REDUCED

Aquest diumenge passat es va inaugurar oficialment el Pavelló amb una gran festa ciutadana on vam participar fent visites guiades als veïns. L’Ajuntament de Cerdanyola va preparar aquest video per convidar a tothom a l’acte.

 

Acabem d’entregar el projecte de la proposta de remodelació del Mercat de Les Fontetes de Cerdanyola per tal d’augmentar la relació amb el seu entorn per mitjà d’un nou vestíbul i actuant en les façanes modernitzant la seva imatge i aconseguint millores d’eficiència energètica.

Féu click per veure’n tots els detalls +INFO

Us presentem l’obra que estem a punt de començar, la rehabilitació d’una casa de cos a Mataró. Amb la intenció de mantenir els principals trets característics de la construcció actual, la rehabilitació busca donar resposta a les noves necessitats funcionals i alhora, introduir més llum a l’interior de l’habitatge + INFO

Hem publicat a la web la fase 2 del projecte del barri de la Ciutat Coopertiva de Sant Boi de Llobregat, que correspon a la part central del barri i on treballem l’accessibilitat des de  la carretera, una zona en la que s’ha de salvar un gran desnivell que hem resolt amb una “façana verda”. Clickeu per veure’n més informació +INFO

Ja podeu veure el reportatge fotogràfic complert de l’obra de la urbanització que hem fet al barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi.
Aquesta actuació correspon a tot l’àmbit de la primera fase, actualment estem treballant en el projecte del segon àmbit.

Si voleu veure la resta de informació sobre el projecte clickeu aquí

2_coop_02A

3_coop_04B

4_23B

5_coop_08A

6_coop_12

7_19B

 

11_coop_27

10_coop_34

9_coop_17-37

8_coop_55

Fotografies: Josep Casanovas

 

 

ar47_viladomat_2

ar47_viladomat-3

ar47_viladomat_4

ar47_viladomat_5

 

ar47_viladomat_obra_1

ar47_viladomat_obra_2

ar47_viladomat_obra_3

 

ar47_viladomat_ea_1_2

ar47_viladomat_ea_3

 

 

\Ar-47-40-despatxprojectes184-VILADOMAT4 AS BUILT2. plà

 

 

 

ar47_viladomat _EA

 

 

Reurbanització de la Plaça J.Viladomat
Cerdanyola del Vallès

 Superfície:
1.120,54m2
Projecte:
Gener 2015
Execució:
Febrer 2015- Abril 2016
Promotor:
Ajuntament Cerdanyola del Vallès
Autor:                                                             
Ar47 Estudi d’arquitectura
Constructor:
FAUS SA
Fotografies:                                      
Robert Aparicio

Situada en ple cor comercial de Cerdanyola, la plaça de l’escultor J. Viladomat és l’espai lliure entorn l’equipament municipal de Ca n’Altimira, entre l’avinguda Catalunya i l’Avinguda de la Primavera. La plaça es caracteritza per l’abundant i variat arbrat, generant un espai acotat, acollidor i tranquil.

A partir d’un baix pressupost, se’ns encarrega la reurbanització parcial de la plaça, per tal de canviar el paviment ( degut al mal estat provocat per les arrels de l’arbrat). El projecte defineix la nova pavimentació, ampliant escocells i generant un nou traçat del paviment, de lloses destonificades de formigó de petit format. També es renova el sistema de lluminàries de  la plaça.

El resultat final és una nova plaça, on els elements nous i els vells s’integren perfectament, respectant el caràcter original de l’entorn, alhora que s’actualitza i modernitza la seva imatge.

 

Acabem de presentar el projecte d’urbanització del Complex Esportiu de Can Xarau a Cerdanyola del Vallés. Es tracta d’un projecte integral de tot l’àmbit, que cerca donar un ordre i entitat a tot el conjunt, on destaca la plaça central, epicentre del complex.

Si voleu més informació cliqueu aquí

Ja tenim un nou projecte a la web, es tracta de la remodelació dels espais exteriors de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès, acabada a finals de l’any passat. A partir de l’encàrrec del canvi de paviment, hem fet el el projecte i la direcció de l’obra de reforma integral dels espais exteriors.

Aquest mes de Març comencem les obres de la segona fase de remodelació de l’urbanització del barri de Ciutat Cooperativa a Sant Boi del Llobregat. Es tracta de la segona actuació dins les quatre programades pels pròxims anys, realitzada a partir d’un projecte global de remodelar tot el barri a partir d’una solució unitària per tot el conjunt.

 Els criteris urbanístics d’intervenció són:
-Regeneració urbanística del barri, amb especial incidència en la reforma dels entorns urbans més degradats i en la disponibilitat de nous espais públics adequats a les noves realitats i necessitats de la població.

-Un barri més ben adaptat per al pas de vianants i amb una mobilitat més senzilla.

-Un barri més amable i acollidor en el disseny de carrers, sense barreres arquitectòniques a la via pública i amb millors condicions d’accessibilitat als habitatges, als equipaments i als comerços.

 Els passatges es resolen amb un únic pla inclinat amb una rigola descentrada, tangencial als ascensors dels blocs, situats a la cara est. A partir del nou pla pavimentat, s’enderrocaran les  jardineres elevades, realitzant una selecció de l’arbrat existent, conservant totes les palmeres i les tipuanes més grans.

 Molts d’aquests arbres queden elevats respecte el pla de paviment. Es construeixen unes grans jardineres elevades de màxim 4×4 metres d’acer corten que han de garantir la correcte supervivència dels arbres. Les jardineres  portaran incorporat en algun dels seus costats un banc de fusta.

Els passatges es completaran amb una nova il·luminació a partir de petits fanals saltejats, cercant donar una aire molt domèstic als passatges, entesos com els patis comunitaris dels diferents blocs i afavorint la relació entre ells.

Constructivament es proposen solucions que plantegen un millor funcionament social i ambiental de tot el conjunt i un menor impacte ambiental en la seva construcció.

noticies_croquis-coop

Hem presentat el projecte de reforma dels espais exteriors de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Es tracta principalment del projecte de nova pavimentació del conjunt, degut al mal estat del paviment actual. Hem dissenyat un joc de paviments de formigó desactivat i polit amb unes mestres de basalt que creiem que serà molt interessant. El projecte també inclou una nova rampa d’accés així com una nova il·luminació de tot el conjunt.