Gestió transversal

Home
Gestió transversal
gestio

Tenim una xarxa de col.laboradors per afrontar totes les parts d’un projecte.

El nostre treball engloba tot el procés de redacció i construcció d’un projecte: des de l’anàlisi i concepció de la idea arquitectònica, fins a la gestió i direcció de l’obra. Som un despatx amb una visió artesanal de l’arquitectura, que cuida i supervisa personalment totes les parts que conformen el projecte. Per a nosaltres totes elles són importants i cabdals per aconseguir  un bon resultat final, cercant un just equilibri entre les necessitats i il·lusions inicials, amb la realitat física i sòcioeconòmica de cada projecte.

Som tres arquitectes amb especialitats diferents: estructura, sostenibilitat i gestió, la qual cosa ens permet tenir una visió molt àmplia dels projectes i els seus processos. Una de les característiques del despatx, és que ens calculem nosaltres mateixos les estructures, les quals es plantegen junt amb el projecte, i per tant, el configuren des de l’inici.

Les noves necessitats mediambientals i de confort,  juntament als nou sistemes de construcció , requereixen d’especialistes que, quan abans entren a formar part de la redacció del projecte, millor serà el seu resultat final. Per tal d’anar introduint sistemes prefabricats i d’anàlisi de l’impacte ambiental en els projectes, hem establert una xarxa de col·laboradors i especialistes externs, amb els que treballem habitualment i ens permeten afrontar tot tipus de projectes:

-Instal·lacions i sostenibilitat:  LAVOLA SOSTENIBILITAT

-Estructures: ESKUBI TURRÓ Arquitectes

-Serveis enginyeria obra civil: AJ TECNICS

-Serveis enginyeria edificació: AIA ENGINYERS

-Arquitecte Tècnic i Certificats i Auditories energètiques: HECTOR APARICIO, arquitecte tècnic

-Enginyeria acústica: IVANA ROSSELL, enginyera acústica

-Urbanisme: TERRITORI XLM  Arquitectes

-Paisatgisme:  B-LAP Estudi multidisciplinari

-Consultora BIM: BIMPLICITY

-Seguretat i coordinació de salut:   AURA ENGINYERS CONSULTORS

El despatx també desenvolupa altres activitats relacionades amb el món de l’arquitectura: des de les docents, en Robert Aparicio dona classes a l’Escola Superior d’Arquitectura (ESARQ) de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), o treballs gràfics, realitzant dibuixos i perspectives  a mà.