Tracte personal

Home
Tracte personal
tracte

A partir del diàleg continu, anem formalitzant i personalitzant cada projecte.

 

El nostre treball parteix de la voluntat de donar un tracte individual i personal a cada projecte i client. La comunicació amb el client, és bàsica a la nostra feina, doncs és, a partir del diàleg continu, que anem forjant cada projecte. Conèixer quines són les necessitats, inquietuds i objectius, i poder-los anar desenvolupant, requereix molta comunicació. Cerquem que el projecte respongui de manera “honesta” a les necessitats plantejades, realitzant un treball “a mida” per a cada ocasió.

El tracte que establim amb els nostres clients, és per a nosaltres, cabdal, forjant al llarg del projecte una àmplia i sòlida relació. Volem convertir el “nostre” projecte, en la “seva” casa, fruit de les seves necessitats i il·lusions, i dels nostres coneixements i treballs.

Treballem, tant per l’administració pública, com per a promotors privats, des de projectes de reforma d’habitatges, fins a projectes d’urbanització i paisatgisme. Oferim sempre el compromís personal de redacció i seguiment de totes les parts del projecte i la posterior direcció d’obra.

Hem treballat per:

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

-Departament de Medi Ambient i Habitatge

-Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

-Àrea Metropolitana de Barcelona

-Cat Salut

-Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

-Parc Natural del Cadí Moixeró

CLIENTS PRIVATS:

-Col·lectiu Ronda SCCL

-Lasal del Varador

-Restaurant 7 Portes

-Creu Roja de Barcelona