Treball integral

Home
Treball integral
treball

Realitzem i coordinem totes les tasques de gestió d’un projecte.

Tenim una àmplia experiència en gestió de promocions i projectes. Ens encarreguem de, realitzar i coordinar totes les tasques de redacció i tramitació del projecte, i la posterior direcció i coordinació de l’obra. Des de la construcció/reforma d’un habitatge unifamiliar, fins la  promoció d’edificis d’habitatge, oferim el servei de realitzar la gestió integral de tota promoció.

Hem realitzat promocions senceres d’edificis d”habitatges a Hospitalet del Llobregat i a Cubelles, per a petites empreses familiars. Reduïm costos i intermediaris i garantim un control global de tota la promoció. Oferim  una relació directa amb la propietat, a la qual alliberem de realitzar totes les gestions.

Una de les apostes més importants del nostre estudi d’arquitectura, és la recerca de noves formes de gestió i construcció d’habitatge col·lectiu, com a alternativa al model immobiliari actual (totalment esgotat i que ens ha abocat a una crisi sense precedents). Treballem per un model d’habitatge social sostenible, que respongui a les necessitats reals i que sigui flexible per adaptar-se a les futures modificacions