Hem participat en la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible (FECS) de Vic

Home
Actualitat
Hem participat en la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible (FECS) de Vic

Hem participat en la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible (FECS) de Vic

El passat cap de setmana vam participar en la Fira de l’energia i la construcció sostenible de Vic, que s’ha dut a terme durant els dies 17,18 i 19 de febrer, al recinte firal El Sucre.

Aquest esdeveniment suposa un important punt de reunió del teixit empresarial del sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció, amb l’objectiu de promocionar l’ús d’energies renovables i la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles.

Pel que fa a l’estudi, Roger Jornet va exposar l’experiència d’haver projectat un edifici d’habitatges amb estructura de fusta. Es tracta d’un edifici que parteix de la voluntat de 4 famílies de dur a terme un projecte comú d’autopromoció al barri de l’Havana de Mataró, en règim de Cooperativa d’Habitatges, amb la particularitat que combina els avantatges tecnològics de la construcció industrialitzada de fusta, amb contralaminats i entramat lleuger, i tot un seguit d’industrials d’origen local per la resta de treballs.

Ens va semblar una jornada d’intercanvi molt enriquidora, amb professionals de reconegut prestigi en el sector com Unai Gorroño (director comercial d’Egoin), Ramon Bosch (Bosch.Capdeferro.Arquitectura) i Emiliano López (López Rivera Arquitectes).

I també destacar la gran rebuda dels assistents a la fira, fet que consuma el creixent interès per la sostenibilitat i la bioconstrucció en la nostra societat. Finalment, felicitar la labor de la Fira de Vic, així com la del Gremi de fusta i moble per l’excel·lent organització.

 

Enllaços premsa:

Notícia Ajuntament de Vic

Notícia Nació Digital

 

Finalment, si esteu més interessats en el projecte podeu fer click en aquest enllaç.

cartell fira

cartell gremi

Xerrada

www.ar47.net
About The Author

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a Reply