Noticies

Home
Noticies

Us presentem l’obra que estem a punt de començar, la rehabilitació d’una casa de cos a Mataró. Amb la intenció de mantenir els principals trets característics de la construcció actual, la rehabilitació busca donar resposta a les noves necessitats funcionals i alhora, introduir més llum a l’interior de l’habitatge + INFO

El concurs d’idees per a l’ordenació de l’àmbit de Sant Pasqual a Santa Coloma de Gramenet, ens ha donat la oportunitat de col·laborar amb els companys dels despatxos BCQ Arquitectura Barcelona i Territoris XLM . Ha estat una fantàstica experiència!   + INFO

Hem acabat el Projecte de Rehabilitació del Cementiri Vell de l’Escala, també conegut com a Cementiri Marí. Realitzat amb col·laboració amb el despatx d’urbanistes de TerritorisXLM, autors d’un extens document d’informació i diagnosi previ. Hem fet un curós i respectuós projecte de rehabilitació d’aquesta petita joia d’arquitectura popular, catalogat com a BCIN.

Veieu tot el projecte publicat +INFO

Ambiciosa rehabilitació parcial, on es canvia la coberta i es genera una segona pell, un brie-soleil de lames metàl.liques, que dona resposta a les noves necessitats i requeriments, i dota l’equipament d’una nova imatge potent i atractiva.

Veieu tot el projecte publicat +INFO

La nova urbanització proposada pel carrer Matas a Tiana, conserva tota l’alineació dels frondosos plàtans, convertint el carrer en una avinguda amb plataforma única, on s’elimina tot l’aparcament, per prioritzar la circulació dels vianants, amb una pavimentació més tova i drenant. Segur que resultarà un passeig molt agradable!

Veieu tot el projecte publicat +INFO

Després de 7 mesos d’obra, la casa entra en la fase final dels acabats. Està essent una obra complicada i intensa, tant a nivell tècnic, com de coordinació dels diferents industrials, amb els que estem realitzant l’obra.

Un cop muntada tota l’envolupant i estructura de l’habitatge, amb un sistema mixte de panells conformats per: taulells de fusta contralaminada, aïllament de fibra de fusta insuflada, i un taulell exterior; s’han anat executant les diferents distribucions i acabats interiors i exteriors.

La façana s’ha modulat segons les mides de la rajola porcel.lànica ( 80cm x 40cm), que conforma la façana ventilada. Un dels temes mes apassionants de la casa, ha estat coordinar la construcció  de les parets de fusta (amb tall numèric a partir de dibuixos en 3D, quasi previs a l’inici de les obres), que 7 mesos després han d’encaixar perfectament amb el modelatge de la façana ventilada.

Agraïm tota la confiança dipositada en nosaltres per part de la propietat en la direcció de l’obra i la coordinació de tots els industrials, amb els quals hem organitzat un gran equip tècnic i humà.

01

01-1

02

03

05

04

06

07

08

09

10

Us presentem la proposta guanyadora del Concurs per la reurbanització de la nova Plaça de la Font del Lleó, organitzat per l’Ajuntament de Caldes de Montbui  projectada juntament amb Volta arquitectura. Proposem millorar-ne  l’accessibilitat, eliminar les circulacions rodades i potenciar els diferents elements patrimonials, històrics i culturals. Per aconseguir-ho la plaça es tracta com un únic pla de llamborda local tant característica i facilitar les diverses activitats que s’hi celebren durant tot l’any, es creen zones d’ombra amb plantació d’arbrat i s’inclou la presencia d’aigua termal +info

ar47_font-lleo_2

Aquesta proposta es va presentar als veïns en la jornada de retorn del procés participatiu que va convocar l’ajuntament. En aquesta proposta es va avançar incorporant-hi alguna de les impressions que ens havien fet arribar la ciutadania. +info

Hem publicat a la web la fase 2 del projecte del barri de la Ciutat Coopertiva de Sant Boi de Llobregat, que correspon a la part central del barri i on treballem l’accessibilitat des de  la carretera, una zona en la que s’ha de salvar un gran desnivell que hem resolt amb una “façana verda”. Clickeu per veure’n més informació +INFO

Publiquem el projecte de millores de la Granja de pollastres de raça “Pota Blava”, espècie autòctona del Prat de Llobregat on hem fet actuacions d’ampliació dels coberts on viuen les aus i en l’accés a les mateixes, per tal de millorar les condicions de confort tant dels animals com de les condicions de funcionament intern i manteniment, alhora que s’intenta dignificar l’espai per tal d’acollir visitants a la granja. Clickeu per veure el projecte +INFO

 

 

 


1 2 3 4 6