Noticies

Home
Filter by: paisatge

L ‘Adrià Goula (veí de Caldes) ens ha fet  el reportatge fotogràfic de la reurbanització que hem realitzat a la Plaça de la Font del Lleó, punt neuràlgic de Caldes de Montbui i l’espai més representatiu i patrimonial del poble. És una actuació on hem recuperat tant la materialitat (la llamborda) com la memòria  (l’antic Natatium) generant un espai flexible i versàtil.

Hem presentat aquest projecte als Premis AADIPA  (Premi Europeu de Intervenció en Patrimoni Arquitectònic) d’aquest any.

Si voleu veure mes informació sobre el projecte, visiteu la fitxa actualitzada: +INFO

 

1_ar47_fontdellleó_caldesdemontbui

2_ar47_fontdellleó_termesromanes

3_ar47_fontdellleó

4_ar47_fontdellleó

5_ar47_fontdellleó_termesromanes

6_ar47_fontdellleó_termesromanes

7_ar47_fontdellleó_termesromanes

8_ar47_fontdellleó

La nova urbanització de l’espai públic del barri de Les Fontetes i de la plaça Goya és una realitat. L’entrega del projecte és el principi d’un procés que portarà a millorar les condicions d’aquests espais a nivell d’accessibilitat i convertint-los en espais més amables i agradables que alhora, notaràn una disminució de la pressió del transport rodat i la presència de zones d’aparcament.

Us convidem a visitar la fitxa d’aquest projecte per coneixe’l amb més profunditat, fes click aquí.

 

 

 

Una vegada engegats els treballs de les obres de la futura plaça de la Font del Lleó a Caldes de Montbui, s’ha fet l’excavació arqueològica  on han sortit a la llum les impressionants restes de les termes romanes.

caldes-2

caldes-3

caldes-4

Imatges cedides per Volta arquitectura

Hem acabat el Projecte de Rehabilitació del Cementiri Vell de l’Escala, també conegut com a Cementiri Marí. Realitzat amb col·laboració amb el despatx d’urbanistes de TerritorisXLM, autors d’un extens document d’informació i diagnosi previ. Hem fet un curós i respectuós projecte de rehabilitació d’aquesta petita joia d’arquitectura popular, catalogat com a BCIN.

Veieu tot el projecte publicat +INFO

La nova urbanització proposada pel carrer Matas a Tiana, conserva tota l’alineació dels frondosos plàtans, convertint el carrer en una avinguda amb plataforma única, on s’elimina tot l’aparcament, per prioritzar la circulació dels vianants, amb una pavimentació més tova i drenant. Segur que resultarà un passeig molt agradable!

Veieu tot el projecte publicat +INFO

Hem publicat a la web la fase 2 del projecte del barri de la Ciutat Coopertiva de Sant Boi de Llobregat, que correspon a la part central del barri i on treballem l’accessibilitat des de  la carretera, una zona en la que s’ha de salvar un gran desnivell que hem resolt amb una “façana verda”. Clickeu per veure’n més informació +INFO

AR47 en col.laboració amb VOLTA ARQUITECTURA hem resultat l’equip guanyador del concurs d’idees de la reurbanització de la Plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui.

Per començar a treballar l’Ajuntament de Caldes va convocar un procés participatiu per reflexionar sobre el futur urbanístic de la Plaça el passat dimecres 28 de setembre. Com a tècnics del projecte hi vam participar i agraïm la forta acollida d’aquesta iniciativa entre els veïns. Si clickeu podreu veure un video de la jornada i un article al respecte.

A la foto superior amb els membres de Volta i els regidors Jaume Mauri i Isidre Pineda.

 

Nou projecte de paisatge publicat, la reurbanització del carrer de Lluis Pascual Roca a Sant Boi de Llobregat. És una actuació de pacificació d’aquest carrer per convertir-lo en l’eix cívic i comercial de tota la ciutat. Féu click per tal de veure tota la informació sobre el projecte +info

Ja podeu veure el reportatge fotogràfic complert de l’obra de la urbanització que hem fet al barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi.
Aquesta actuació correspon a tot l’àmbit de la primera fase, actualment estem treballant en el projecte del segon àmbit.

Si voleu veure la resta de informació sobre el projecte clickeu aquí

2_coop_02A

3_coop_04B

4_23B

5_coop_08A

6_coop_12

7_19B

 

11_coop_27

10_coop_34

9_coop_17-37

8_coop_55

Fotografies: Josep Casanovas

 

 

ar47_viladomat_2

ar47_viladomat-3

ar47_viladomat_4

ar47_viladomat_5

 

ar47_viladomat_obra_1

ar47_viladomat_obra_2

ar47_viladomat_obra_3

 

ar47_viladomat_ea_1_2

ar47_viladomat_ea_3

 

 

\Ar-47-40-despatxprojectes184-VILADOMAT4 AS BUILT2. plà

 

 

 

ar47_viladomat _EA

 

 

Reurbanització de la Plaça J.Viladomat
Cerdanyola del Vallès

 Superfície:
1.120,54m2
Projecte:
Gener 2015
Execució:
Febrer 2015- Abril 2016
Promotor:
Ajuntament Cerdanyola del Vallès
Autor:                                                             
Ar47 Estudi d’arquitectura
Constructor:
FAUS SA
Fotografies:                                      
Robert Aparicio

Situada en ple cor comercial de Cerdanyola, la plaça de l’escultor J. Viladomat és l’espai lliure entorn l’equipament municipal de Ca n’Altimira, entre l’avinguda Catalunya i l’Avinguda de la Primavera. La plaça es caracteritza per l’abundant i variat arbrat, generant un espai acotat, acollidor i tranquil.

A partir d’un baix pressupost, se’ns encarrega la reurbanització parcial de la plaça, per tal de canviar el paviment ( degut al mal estat provocat per les arrels de l’arbrat). El projecte defineix la nova pavimentació, ampliant escocells i generant un nou traçat del paviment, de lloses destonificades de formigó de petit format. També es renova el sistema de lluminàries de  la plaça.

El resultat final és una nova plaça, on els elements nous i els vells s’integren perfectament, respectant el caràcter original de l’entorn, alhora que s’actualitza i modernitza la seva imatge.